Read the rules before proceeding!

Topic: General bug thread - bugs here, bugs there, bugs everywhere, come here and report your bugs

Posted under Site Bug Reports & Feature Requests

Don't know if this is a bug or I'm missing something, but on the Upload page under the "Other Tags" section.

There's a suggestion bar with links to "Related" tags that will open up a suggestion box of tags for you, such as general tags, artists, characters, etc.
If you accidentally click on it, you cannot close the suggestion box, leading to a giant text blob in the middle of the page.
Clicking on the link again will just refresh the suggestion box.

Also, there's a missing | divider in between Copyrights and Characters.

URLs for sources are automatically converted from http to https and cannot be switched back. This makes the source url unreachable for some posts. Specifically post #1463994 and post #1461301 will not function if the protocol is https, only http.

metalforever666 said:
Blacklisting doesn't seem to work for me. I'm using Mozilla Firefox.

Doesn't work for me either.
Im still seeing art that features tags that are in my blacklist. Hell, I even git flagged for "refusing to use my blacklist" when I vented my frustrations about seeing a certain tag, even though i had that tag blacklisted. Yeah. It's all kinds of janky

firion said:
Blacklist issue: I have judy_hopps blacklisted and for some reason, https://e621.net/posts/2409931 shows through whereas https://e621.net/posts/2409930 does not. Clicking on the visible post does say it contains a blacklisted tag, but enabling and disabling it does nothing.

The post doesn't have judy_hopps tagged on it because it seem to be a fan character in the same style? IDK. Blacklist can't blacklist what isn't applied to the post.

what's the current verdict on non-ascii tag names?

i'm not sure how a tag like this could be acceptable; difficult to search, difficult to assign on posts

bipface said:
what's the current verdict on non-ascii tag names?

i'm not sure how a tag like this could be acceptable; difficult to search, difficult to assign on posts

Pretty sure that should just be "pufferfish_meme". If there is ever another pufferfish meme in the future, add the year that the meme was created. EX: "pufferfish_meme_20XX"

Is there now a limit on the number of "Related: Tags" results that are fetched while we create/edit a post? I've never noticed them being truncated in any way, but on my latest post the site only seems to fetch related tags up to the current post's tags starting with F

For about week i was not able to pass HCaptcha. After i solve captcha it check browser and return back to captcha. I've tried different browsers and even different laptop with same result. I has to use tor to access e621 as it filtered by my service provider. Restarting tor to change gateway also did not solve the problem. Please help!

user1313 said:
For about week i was not able to pass HCaptcha. After i solve captcha it check browser and return back to captcha. I've tried different browsers and even different laptop with same result. I has to use tor to access e621 as it filtered by my service provider. Restarting tor to change gateway also did not solve the problem. Please help!

This is from the Cloudflare side of things, not e6.
Use a VPN instead of Tor.

thegreatwolfgang said:
This is from the Cloudflare side of things, not e6.
Use a VPN instead of Tor.

can you recommend a free VPN to use?
Can E621 make sort of knocking door so the address white listed after knocking that resource? or VPN...

e621 for some reason, began to work only on the main tab. Pages are not loaded when opened in other tabs. Two days ago, everything opened and worked fine. Tor browser, android.

thegreatwolfgang said:
This is from the Cloudflare side of things, not e6.
Use a VPN instead of Tor.

actually the E6 is banned in the whole Russia just because some ugly hentai hater hit official strike as "child abuse" to a few hentai pictures on E6 which was public accessible without registration and any age warning :(

The strike posts was 166302 462958 459910 32345 246092 484112 484135 484138 484314 and so on 465 total. I have the full list if that help to resolve country wide ban for e621

At least E6 can change the ID for that posts and return 404 for the original links or even better is to require user registration for some TAGs or for some countries

Updated

user1313 said:
actually the E6 is banned in the whole Russia just because some ugly hentai hater hit official strike as "child abuse" to a few hentai pictures on E6 which was public accessible without registration and any age warning :(

The strike posts was 166302 462958 459910 32345 246092 484112 484135 484138 484314 and so on 465 total. I have the full list if that help to resolve country wide ban for e621

At least E6 can change the ID for that posts and return 404 for the original links or even better is to require user registration for some TAGs or for some countries

E6 can't really change post IDs outside of deleting and re-uploading those images.
But you might notice that with the introduction of the anonymous blacklist, all of those images now require the user to be logged in to see them.

I have an issue where no images are showing up. the rest of the site loads correctly except for the images not showing up. In the thumbnail picture all I see are tag listings and when I click the image the picture won't load. I have even went to the sister site e926 and the images will load there. Its just e621 where the images won't load. Does anyone have a solution? The site has worked for a few years now except for yesterday when this occurred. I also stopped chrome from auto updating a few weeks ago by blocking the service because I want to keep flash. I think the error says error connection timed out.

Updated

kiranoot said:
The post doesn't have judy_hopps tagged on it because it seem to be a fan character in the same style? IDK. Blacklist can't blacklist what isn't applied to the post.

Oh I get it, the blacklist dropdown was reacting to the child post (without actually showing the "blacklisted" thumbnail so I didn't even notice there being one), I misread that as the post being tagged itself. That's one thing to look out for then.

munkelzahn said:
I wanted to see if https://www.pixiv.net/en/users/677658 already had an artist tag.
So I went to https://e621.net/artists and put the URL in the URL search field.
The search returned 10 artists, none of whom had the URL I searched for.

there definitely seems to be something strange going on with the url option,

if i put some garbage after the /en/ segment, like this
it seems to yield the first ten artist who have any pixiv url associated

however if i omit that first segment, like this
it yields nothing

Skift

Member

When clicking a post at the top a green banner appears saying “updating posts (1 pending)” then quickly changes to a red banner that simply says error. This only seems to happen once I log in and also only on mobile Firefox. I have no issues when using mobile safari. Any help would be great as I prefer to use Firefox.

skift said:
When clicking a post at the top a green banner appears saying “updating posts (1 pending)” then quickly changes to a red banner that simply says error. This only seems to happen once I log in and also only on mobile Firefox. I have no issues when using mobile safari. Any help would be great as I prefer to use Firefox.

You changed the post mode in the menu to something other than view. There is a dropdown list under the search box below the posts on mobile that lets you change it, or if there is a sidebar, it's on the left just below the search.

Quatra

Member

-Clicking on a thumbnail of a post on your mobile device seems to toggle removing the image from your favorites instead of directing you towards the post itself.

quatra said:
-Clicking on a thumbnail of a post on your mobile device seems to toggle removing the image from your favorites instead of directing you towards the post itself.

you changed the post mode in the menu to something other than view. there is a dropdown list under the search box below the posts on mobile that lets you change it, or if there is a sidebar, it's on the left just below the search.

quatra said:
-Clicking on a thumbnail of a post on your mobile device seems to toggle removing the image from your favorites instead of directing you towards the post itself.

I suspect that you might be in "remove from favorites" mode, instead of "view".
Scroll down past all the posts until you see a "Mode" section. It's right above the blacklist, and the tags.
Using a dropdown in that section, switch back to the "view" mode.